Egyedi Hemytiai kalandos tárgyak:

 SITE INFO
-----------------------

Webfairy: Luxilla     
Style & Design: Luxilla 

Site name: tunderkaland 
Open: 2008. 02.29. 
Theme: Hemytiai kaland 
Host: G-portal 
 
Browser: IE        
Codes by:
LidoDesign
Codes by: LindaDesign

 LINK ME!
-----------------------


More!

 NAVIGATION
-----------------------

[Főmenük  
[
Főoldal 
[
Tündér-életmód
[Tündérnevelde
Ennivalók 
Innivalók
Emberek
Állatkák
Kellékek
Helyszínek
Neveldék/foglalkoztatók

MÁSODPERC-MÉRŐ
--------------------

 
Nyilatkozat!
Az oldal kapcsolatban 
áll Grünfelder Alíz 
írónővel. De mindent én 
szerkeztettem, írtam és
gyűjtöttem a portálon.
Ez alól csak néhány fotó 
és szöveg kivétel, 

ezekhez odaírtam, hogy 
by Grünfelder Alíz.

Luxilla
All rights reserved!
tunderkaland.gp 2008
 2008

     

 NE LOPJ!
-----------------------

 

 

 

Tündérpor
Indulás: 2008-02-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

Tündér- és fantáziadollznevelde/fogalkoztató

A NEVELDE MEGSZÜNT, DE AZÉRT A TARTALMAT ÉS A 12 NEVELDÉT FENTHAGYOM.                         

                                       Szia! A tündér- és fantáziadollznevelde/ foglalkoztató részletei:
A foglalkoztató első lényege az, hogy minél elöbb, 15 nap alatt egy gyerek tündért vagy fantáziadollzt nevelj felnötté. Ehhez napról-napra kell foglalkoznod a nevelteddel. Minennap (15 napon keresztül) egy új külsejű tündért vagy fantáziadollzot kell készítened összesen 10 gyereket és 5 felnöttet. Ha van időd és kedved hozzá. Ha nincs időd mindennap foglalkozni a neveléssel az sem baj, legfeljebb hosszabb ideig nő majd fel.
Készítsd el a saját gyerektündéredet vagy fantáziadollzodat ITT! majd a felnött-tündéredet vagy fantáziadollzdat pedig ITT!  . A felnött-makeröknél fontos az, hogy kiválasztási sorrendben teszi egymásra a képeket a maker, így ha tündért készítesz elöszőr a szárnyát válaszd ki (az oldal legalján találod)!
A  Build Place illetve a Build Area keretben tudod összetenni a babát. 
Válassz neki testet, frizurát, ruhát, szárnyat, kellékeket!... 
Majd katt a Save illetve a Get the code now gombra és mentsd el a képet!Az első maker nevet is ad a babának ez lesz a neve a nevelés végéig.A felnőtt makeröknél kétszer kell rákattinttani a képre, és utána ugrik az fel az építkezési keretbe.
Az elkészített tündéredet vagy fantáziadollzodat  küld el IDE!, itt megnézheted, elolvashatod azt is, hogy képzelem el a foglalkoztatást.
 A nevelés második lényege az, hogy minden egyes elküldött tündér vagy fantáziadollz külsején változtass valamennyit, valamint etesd és itasd meg. 


Nézd meg az: 
       Ennivalókat ITT!
       Innivalókat ITT! 
 Embereket ITT! 
   Állatkákat ITT! 
    Különböző kellékeket ITT! 
 Helyszíneket ITT! 
Ha az emberek között nem találsz magadnak megfelelő külsejű, színű sellőt, fiút vagy férfit, akkor az alábbi három helyre kattints!:
ITT! sellőt készíthetsz. 
ITT! fiút készíthetsz. 
ITT! pedig férfit készíthetsz. 

Ha elkezded a nevelést előbb a tündéredet vagy a fantáziadollzodat küld el. Utána bal oldalon a Navigáció menüpontban megtalálod az ennivalók, innivalók, emberek, állatkák, kellékek, helyszínek feliratokat. Onnan tudod majd átmásolni a neveldédbe azokat. Bal oldalon fel van tüntetve a neveldék/foglalkoztatók menüpont is.
                                                  
Mindenki, aki felnevel egy tündért vagy fantáziadollzt gratulálólapot  kap emlékbe. 
Azok linkjét, akik  15 nap alatt felnevelnek 1 hónapig hirdetem a főoldalamon. 

Készítettem egy modult, ahova felteszem majd minkenkitől az első és az utolsó alkotását és persze a linkjét is. 

Ha 15 alkalomnál többet szeretnél foglalkozni a tündéreddel vagy fantáziadollzoddal azt is lehet, sőt vegyes neveldézhetsz is. Ezt többen is teszik.

Remélem, tetszik az ötlet és kedvet kaptál a neveléshez. 
Kellemes foglalkoztatást és jó szórakozást!: Luxilla

Ha gondolod tedd ki valamelyik táblát az oldaladra belinkelve! Természetesen nem kötelező.
Ki is írhatod az oldaladra, hogy tündért vagy fantáziadollzt foglalkoztatsz!  
 

  

 

Főoldal           Főmenük

 tunderkaland.gp

 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE