Egyedi Hemytiai kalandos tárgyak:

 SITE INFO
-----------------------

Webfairy: Luxilla     
Style & Design: Luxilla 

Site name: tunderkaland 
Open: 2008. 02.29. 
Theme: Hemytiai kaland 
Host: G-portal 
 
Browser: IE        
Codes by:
LidoDesign
Codes by: LindaDesign

 LINK ME!
-----------------------


More!

 NAVIGATION
-----------------------

[Főmenük  
[
Főoldal 
[
Tündér-életmód
[Tündérnevelde
Ennivalók 
Innivalók
Emberek
Állatkák
Kellékek
Helyszínek
Neveldék/foglalkoztatók

MÁSODPERC-MÉRŐ
--------------------

 
Nyilatkozat!
Az oldal kapcsolatban 
áll Grünfelder Alíz 
írónővel. De mindent én 
szerkeztettem, írtam és
gyűjtöttem a portálon.
Ez alól csak néhány fotó 
és szöveg kivétel, 

ezekhez odaírtam, hogy 
by Grünfelder Alíz.

Luxilla
All rights reserved!
tunderkaland.gp 2008
 2008

     

 NE LOPJ!
-----------------------

 

 

 

Tündérpor
Indulás: 2008-02-29
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

Tündér- és fantáziadollznevelde/fogalkoztató

A NEVELDE MEGSZÜNT, DE AZÉRT A TARTALMAT ÉS A 12 NEVELDÉT FENTHAGYOM.                         

                                       Szia! A tündér- és fantáziadollznevelde/ foglalkoztató részletei:
A foglalkoztató első lényege az, hogy minél elöbb, 15 nap alatt egy gyerek tündért vagy fantáziadollzt nevelj felnötté. Ehhez napról-napra kell foglalkoznod a nevelteddel. Minennap (15 napon keresztül) egy új külsejű tündért vagy fantáziadollzot kell készítened összesen 10 gyereket és 5 felnöttet. Ha van időd és kedved hozzá. Ha nincs időd mindennap foglalkozni a neveléssel az sem baj, legfeljebb hosszabb ideig nő majd fel.
Készítsd el a saját gyerektündéredet vagy fantáziadollzodat ITT! majd a felnött-tündéredet vagy fantáziadollzdat pedig ITT!  . A felnött-makeröknél fontos az, hogy kiválasztási sorrendben teszi egymásra a képeket a maker, így ha tündért készítesz elöszőr a szárnyát válaszd ki (az oldal legalján találod)!
A  Build Place illetve a Build Area keretben tudod összetenni a babát. 
Válassz neki testet, frizurát, ruhát, szárnyat, kellékeket!... 
Majd katt a Save illetve a Get the code now gombra és mentsd el a képet!Az első maker nevet is ad a babának ez lesz a neve a nevelés végéig.A felnőtt makeröknél kétszer kell rákattinttani a képre, és utána ugrik az fel az építkezési keretbe.
Az elkészített tündéredet vagy fantáziadollzodat  küld el IDE!, itt megnézheted, elolvashatod azt is, hogy képzelem el a foglalkoztatást.
 A nevelés második lényege az, hogy minden egyes elküldött tündér vagy fantáziadollz külsején változtass valamennyit, valamint etesd és itasd meg. 


Nézd meg az: 
       Ennivalókat ITT!
       Innivalókat ITT! 
 Embereket ITT! 
   Állatkákat ITT! 
    Különböző kellékeket ITT! 
 Helyszíneket ITT! 
Ha az emberek között nem találsz magadnak megfelelő külsejű, színű sellőt, fiút vagy férfit, akkor az alábbi három helyre kattints!:
ITT! sellőt készíthetsz. 
ITT! fiút készíthetsz. 
ITT! pedig férfit készíthetsz. 

Ha elkezded a nevelést előbb a tündéredet vagy a fantáziadollzodat küld el. Utána bal oldalon a Navigáció menüpontban megtalálod az ennivalók, innivalók, emberek, állatkák, kellékek, helyszínek feliratokat. Onnan tudod majd átmásolni a neveldédbe azokat. Bal oldalon fel van tüntetve a neveldék/foglalkoztatók menüpont is.
                                                  
Mindenki, aki felnevel egy tündért vagy fantáziadollzt gratulálólapot  kap emlékbe. 
Azok linkjét, akik  15 nap alatt felnevelnek 1 hónapig hirdetem a főoldalamon. 

Készítettem egy modult, ahova felteszem majd minkenkitől az első és az utolsó alkotását és persze a linkjét is. 

Ha 15 alkalomnál többet szeretnél foglalkozni a tündéreddel vagy fantáziadollzoddal azt is lehet, sőt vegyes neveldézhetsz is. Ezt többen is teszik.

Remélem, tetszik az ötlet és kedvet kaptál a neveléshez. 
Kellemes foglalkoztatást és jó szórakozást!: Luxilla

Ha gondolod tedd ki valamelyik táblát az oldaladra belinkelve! Természetesen nem kötelező.
Ki is írhatod az oldaladra, hogy tündért vagy fantáziadollzt foglalkoztatsz!  
 

  

 

Főoldal           Főmenük

 tunderkaland.gp

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints